Welkom, fijn dat je er bent!

Er zijn steeds meer ongelukken met fietsers en e-bikers. Dat komt ook door de populariteit van e-bikes. Het aantal ongelukken was nog niet eerder zo hoog.

In deze gratis videotraining leg ik uit hoe ongevallen met de fiets of e-bike ontstaan. En wat je kunt doen om ze te voorkomen. De video duurt ongeveer 7 minuten en ieder jaar komt er een nieuwe.

Doe je ook mee? Veel plezier!

Manon

Training voor fietsers en e-bikers

Doorloop nu de training en ga veilig de weg op!

Duur: 7 min.

Deel deze training:

‘Iedere dag fiets ik naar mijn werk toe. Ik voelde me steeds onveiliger op de weg. Deze training heeft mij geholpen om de gevaren van de weg beter te herkennen.

Dirk (45 jaar)

Voor fietsers en e-bikers

Veilig op weg

Er waren de afgelopen 27 jaar niet zoveel fietsongelukken als nu. Met de toenemende populariteit van e-bikes zal dat aantal alleen maar verder toenemen. Gelukkig kunnen we daar samen iets aan doen.

In deze gratis videotraining leer je hoe verkeersongevallen met fietsen en e-bikes ontstaan. En wat je kunt doen om ongevallen te voorkomen. 

Elke dag veilig thuiskomen

Ieder jaar is er een nieuwe gratis training. Op deze manier leert een grote groep Nederlanders hoe je gevaarlijke situaties herkent en verkeersrisico’s verkleint. Zo bereiken we samen dat zoveel mogelijk mensen elke dag weer veilig thuiskomen.

Onderwerpen in de trainingsvideo

Doorloop de videotraining verkeersveiligheid voor fietsers en e-bikers. Ieder jaar wordt deze vernieuwd.

10.000 minder verkeersongevallen

Volg ook de volgende videotraining

Je kunt je aan het eind van de training aanmelden om ook de volgende trainingen te volgen. Ieder jaar is er een nieuwe en ze zijn altijd gratis. We gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. De trainingsmethode voldoet aan de AVG en is ISO 27001-gecertificeerd.