Welkom, mooi dat u er bent

We rijden steeds langer auto. Autorijden biedt dan ook veel vrijheid en gemak. Helaas zijn senioren steeds vaker betrokken bij verkeersongevallen. Dat blijkt uit onderzoek van de overheid. Maar gelukkig kunnen we daar samen iets aan doen.

In deze gratis videotraining vertel ik hoe verkeersongevallen ontstaan. En wat u kunt doen om ze te voorkomen. Ik leg ook uit hoe ik mezelf voorbereid op een autorit. De videotraining duurt ongeveer 10 minuten en er komt ieder jaar een nieuwe.

U doet toch ook mee? Veel plezier!

Olof

Training voor senioren

Doorloop de training en leer risicovolle situaties herkennen en ongevallen voorkomen.

Duur: 10 min.

Deel deze training:

‘Ik heb geleerd hoe ongevallen ontstaan en hoe ik ze kan voorkomen. Dit zou iedereen moeten bekijken! ‘

Hans (61 jaar)

Voor autorijdende senioren

Veilig op weg

We blijven steeds langer autorijden. Logisch, want autorijden biedt veel vrijheid en gemak. Maar er is ook een nadeel. Want senioren zijn steeds vaker betrokken bij verkeersongevallen. Dat blijkt uit onderzoek van de overheid. Gelukkig kunnen we daar samen iets aan doen.

In deze gratis videotraining leert u hoe verkeersongevallen ontstaan. En hoe een goede voorbereiding helpt om ongevallen te voorkomen.

Elke dag veilig thuiskomen

Ieder jaar is er een nieuwe gratis training. Op deze manier leert een grote groep Nederlanders hoe je gevaarlijke situaties herkent en verkeersrisico’s verkleint. Zo bereiken we samen dat zoveel mogelijk mensen elke dag weer veilig thuiskomen.

Onderwerpen in de trainingsvideo

10.000 minder verkeersongevallen

Volg ook de volgende videotraining

Aan het eind van de training kunt u zich aanmelden om ook de volgende trainingen te volgen. Ieder jaar is er een nieuwe en ze zijn altijd gratis. We gaan uiteraard zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. De trainingsmethode voldoet aan de AVG en is ISO 27001-gecertificeerd.