Eigen medewerkers én kwetsbare verkeersdeelnemers veiliger

Eigen medewerkers én kwetsbare verkeersdeelnemers veiliger

Met het doel van 10.000 minder verkeersongevallen per jaar willen we de verkeersveiligheid in Nederland flink vergroten. Dat doen we met e-Driver, een online trainingsplatform dat bestuurders stimuleert om veilig te rijden. 


Door niet alleen je eigen medewerkers te ondersteunen, maar ook fietsers en e-bikers, schoolgaande kinderen en autorijdende senioren, raken steeds meer weggebruikers beter op elkaar ingespeeld. Zo maken we samen het verkeer veiliger. Voor iedereen!

Hoe werkt het voor jouw medewerkers?

Hoe werkt het voor jouw medewerkers?

Medewerkers ontvangen iedere zes weken een uitnodiging voor een korte videotraining die ze binnen enkele minuten afronden. Het e-Driver platform is volledig gepersonaliseerd: iedere deelnemer volgt een traject op maat. Gamification maakt het leren leuk en effectief. Doordat ze hun risicobewustzijn vergroten en hun handelingsperspectief verbeteren, zijn deelnemers beter in staat om ongevallen te voorkomen. 

Er zijn al meer dan 1 miljoen e-Driver-trainingen gevolgd. Voor het ontwikkelen van onze bewezen aanpak hebben we onder meer samengewerkt met verkeerspsychologen en de experts van TNO Human Factors. Dat de trainingen daadwerkelijk bijdragen aan zowel het voorkomen van ongevallen als duurzame verkeersdeelname is aangetoond door TÜV Rheinland.

e-Driver - Veilig rijden met minimale CO2-uitstoot.

Medewerkers veilig thuis

Maatschappelijke profilering

Invulling CSR-vraagstukken

e-Driver - Veilig rijden met minimale CO2-uitstoot.

10.000 MINDER VERKEERSongevallen

Hoe werkt het voor de risicogroepen die we ondersteunen?

Hoe werkt het voor de risicogroepen die we ondersteunen?

Onze alliantie van maatschappelijk betrokken werkgevers maakt het mogelijk om online trainingen kosteloos aan te bieden aan kwetsbare risicogroepen in het verkeer. We gebruiken namelijk een deel van de opbrengsten van de e-Driver-gebruikerslicenties voor de ontwikkeling van trainingen voor schoolgaande kinderen, fietsers en e-bikers, en autorijdende senioren.

Voor iedere doelgroep is er jaarlijks een op maat gemaakte training beschikbaar. De training voor scholen is speciaal ontwikkeld voor jongeren en legt extra nadruk op de sociale omgeving. Docenten kunnen de training eenvoudig inzetten. Ook voor senioren is er een maatwerktraining. Mensen worden ouder en rijden steeds langer auto, dit brengt de nodige risico’s met zich mee. Fietsers en e-bikers vormen eveneens een sterk groeiende risicogroep. Daarom hebben we eveneens voor deze weggebruikers een speciale training ontwikkeld.

Samen helpen de maatschappelijk betrokken werkgevers in onze alliantie om kwetsbare weggebruikers te leren hoe zij hun risicobewustzijn vergroten, hun handelingsperspectief verbeteren en zo ongevallen voorkomen. 

1. Online e-Driver-trainingsprogramma voor medewerkers (betaalde licenties)

2. Online trainingen voor kwetsbare risicogroepen in het verkeer (kosteloos gebruik)

3. Weggebruikers beter in staat om ongevallen te voorkomen

Zo’n groot doel behaal je alleen samen

Sluit je aan bij de Alliantie Stop verkeersongevallen

Om jaarlijks 10.000 verkeersongevallen te voorkomen, hebben we de steun van zoveel mogelijk werkgevers nodig. We kunnen het niet zonder jouw hulp. Wil jij samen met je medewerkers het verkeer in Nederland veiliger maken voor iedereen? Meld je organisatie vandaag nog aan. Onze adviseurs nemen vervolgens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Alvast bedankt voor je steun!

Vul je gegevens in en onze adviseurs nemen contact met je op.